Gjoleka_djali_abazit.avi

Size 767.776 MB   0 seeders     Added 2012-02-15 20:54:02

Stream torrent
Starting‥ You need BitLord! Get it from BitLord.com
To download or stream you need BitLord. Visit them at BitLord.com
Gjoleka_djali_i_Abazit.JPG"Gjoleka, djali i Abazit"Skenari dhe regjia Dhimitër Anagnosti.Producent: Albania General Vision me financim të Qendrës Kombëtare Kinematografike.Drejtor fotografie Spartak Papadhimitri.Kostumet: Durim Neziri.Prodhuar në vitin 2006

PërmbajtjaNgjarjet zhvillohen në një fshat të vogël në Shqipëri rreth viteve 30' .Ky vend i izoluar dhe i dominuar nga patriarkalizmi, me të cilen rritet dhe djali i Abazit.Serveti, një ish-banor i fshatit kthehet në fshat mbas emigracionit në Amerikë, duke sjellë me vete një frymë dhe mentalitet të ri në fshat, që shërbeu dhe për Gjolekën e vogël 10 vjeçar si një frymëzim.Goleka djali i Abazit rritet mes ideve të të...
Gjoleka_djali_abazit.avi 767.776 MB
Gathering some info...

Register and log in Isohunt and see no captcha anymore!

4000 symbols left
Hash 7843D48E8BD6599355A9927F8D55DF7E1DB4863D

Related torrents for "Gjoleka_djali_abazit.avi"