Ubuntu transformimi by beisss98 x86

Size 44.075 MB   1 seeders     Added 2013-05-12 18:16:38

To download or stream you need BitLord. Visit them at BitLord.com
Language - Albanian(AL-sq) if don't understand me translate it in translate.google.com

-------------------------------------
Emri: Ubuntu Transformation Pack 2013
Versioni: v2.1
Sistemi: x86 32-bit
Madhesia: 48.0 MiB
use: Windows 7 Ultimate
-------------------------------------

Ubuntu eshte nje paketim nje skin i ri shum i bukur
eshte krijuar per nje qellim dhe te ket me shum bukrime
ka operacionin 3D rotullues i cili mund te pordoret me
CTRL+SHIFT dhe me miun e rotulloni ate.

For more applications/windows visit:or thepiratebay.sx/user/beisss98		
Ubuntu transformimi by beisss98 x86/Ubuntu Transformim X86 By Beissss98.exe 44.075 MB
Ubuntu transformimi by beisss98 x86/www.beisdownloader.at.ua.txt 49 B
Gathering some info...

Register and log in Isohunt and see no captcha anymore!

4000 symbols left
Hash e9ed26dd4f4287c3e285dcd6f3d1e9c670d7de2f